+385 97 682 26 28 info@physio.hr

Kontakt

Rad u privatnoj praksi za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju odvija se od 1995. godine pa sve do danas na istoj adresi u ulici Baruna Trenka 86 u Varaždinu.

Od samog osnutka njegujemo individualni pristup i rad sa svakim pacijentom ovisno o njegovoj dobi, stanju lokomotornog sustava, ostalim zdravstvenim problemima, zahtjevima radnog mjesta i vrsti osobnih poteškoća. Pritom nas vodi želja za pomaganjem, razvijanjem svijesti o mnogostrukoj koristi fizikalne terapije, tolerancijom i uvažavanjem.

Veliku pažnju posvećujemo održavanju kontinuiteta izobrazbe, nabavi nove i najučinkovitije medicinske aparature, uporabe novih i poboljšanih tehnika rehabilitacije, suvremenih smjernica fizikalne terapije.

Ponosni smo da smo usvojili i provodimo neke specijalne tehnike fizikalne terapije poput Bobath, McKenzie, Mulligan, Kinesiotaping, Cyriax i PNF tehnike te kinematsku manualnu terapiju. Specijalne tehnike omogućuju nam brži proces oporavka, djelotvornije smanjenje ili uklanjanje boli i brži povratak svakodnevnim i profesionalnim aktivnostima.

Nakon pregleda i postavljanja fizioterapijske dijagnoze, izrađuje se plan fizikalne terapije koji se u procesu rehabilitacije stalno prilagođava ovisno o tijeku oporavka pacijenta, te se informira o mogućim komplikacijama.             

Po završenom ciklusu terapije procjenjuje se uspjeh terapije. Ako smo postigli dobar rezultat savjetuje Vam se na koji način možete održati postojeće stanje, te spriječiti nastanak novih tegoba i bolesti.

Medicinske usluge fizikalne terapije

Prepustite se našem stručnom osoblju

+

Petar Orešković dipl.fizioterapeut

U ambulanti ili u vašem domu

Procesi i metode orijentirane na rezultate

Više od 25 godina uz naše pacijente

Rad u privatnoj praksi za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju odvija se od 1995. godine pa sve do danas na istoj adresi u ulici Baruna Trenka 86 u Varaždinu.

Recenzije

Uspješne priče naših pacijenata

quote icon

Izuzetno ljubazan odnos

Profesionalan, stručan, strpljiv i izuzetno ljubazan odnos, koji je uz veliki trud i upornost u konačnici doveo do skoro 100% poboljšanja mojeg problema. Hvala na svemu!

Author Image

Suzana Domjan

quote icon

Vrlo profesionalno i stručno

Terapije provedene vrlo profesionalno i stručno.Gospodin Petar je vrhunski terapeut i maksimalno se trudi pomoći svakom pacijentu.Topla preporuka svima.Puno hvala.

Author Image

Marija Cepanec

quote icon

Za svaku pohvalu

Profesionalan i ljudski pristup pacijentima za svaku pohvalu. Gospodin Petar je uložio jako puno truda kako bi se popravilo moje narušeno zdravstveno stanje vezano za rame i na tome mu iskreno hvala.

Author Image

Marija Dragičević

quote icon

Preporuke svima.. .

Vrhunski i profesionalan stručnjak gospodin Petar Orešković sa svojim stručnim znanjem i vještinama izvrsno odradio terapije nakon parcijalne rupture mišića lista. Preporuke svima.. .🤗

Author Image

Tena Abram